Rólunk

NEKED TERVEZTÜK

A Regina’s Desire egy innovatív luxus magyar márka, melyet a Tropic-Beauty modell, Bordi Regina álmodott meg.

A Regina’s Desire fürdőruhákban minden nő büszkének és magabiztosnak érezheti magát, függetlenül attól, hogy a tengerparton, medencés partin, egy modellversenyen vagy fotózáson viseli elképesztő fürdőruháink egyikét.

Fürdőruháink a legmagasabb minőségű olasz LYCRA® anyagokból készülnek,  Swarovski és Cseh kristályokkal vannak díszítve elbűvölővé és egyedivé varázsolva minden egyes darabot.

A Regina's Desire-nél nagy hangsúlyt fektettünk a tervezés folyamán a különböző női test típusokra, hogy fürdőruháink tökéletesen illeszkedjenek és megtaláld saját előkelő és szexi stílusodat.

Úgy terveztük meg fürdőruháinkat, hogy a top és az alsó rész stílusonként keverhető legyen azért, hogy kényelmesen és magabiztosnak érezd magad bennük.

TERVEZZ, és mi KÉSZÍTJÜK! Rendeld meg luxus fürdőruhád, amelyet te magad tervezel meg. Hívj vagy írj email-t nekünk és mi elkészítjük egyedileg tervezett fürdőruhád, 2 héten belül. Esetleges sürgősségi megrendelést is tudunk vállalni.

Minden kollekció azoknak a hölgyeknek készül, akik szeretik és vágynak az elbűvölő stílusra egy kis európai luxussal keverve.

A Regina Desire fürdőruhákat és fehérneműket expressz postai úton juttatjuk el Európa-szerte és nemzetközi szinten.

Magyarországon belül a szállítás 2-3 munkanapon belül történik.

A nemzetközi szállítás várhatóan 10 munkanapon belül várható.

 

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal;

Telefon: +36 70/320-8189

E-mail: support@reginasdesire.com

Tekintsd meg te is 2021-es Katalógusunkat itt.