Felhasználási feltételek

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt a Regina's Desire Swimwear üzemelteti. A weboldalon a „mi” kifejezések a Regina's Desire fürdőruhára vonatkoznak. A Regina's Desire fürdőruha ezen az oldalon kínál minden információt, eszközt és szolgáltatást, amely ezen a weboldalon elérhető Számodra, azzal a feltétellel, hogy elfogadod az itt szereplő összes feltételeket, irányelveket és közleményeket.

Ha meglátogatod webhelyünket és / vagy vásárolsz tőlünk, akkor a "Szolgáltatásunkat" veszed igénybe, és vállalod, hogy az alábbi feltételek és szabályok érvényesülnek ("Általános Szerződési Feltételek"), beleértve azokat a további feltételeket és szabályokat hivatkozásként és / vagy hiperhivatkozással elérhető. Ezek a jelen Általános Szerződési Feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve a böngészőket, az eladókat, az ügyfeleket, a kereskedőket és / vagy a tartalomszolgáltatókat.

Kérjük, olvasd át alaposan a Szolgáltatási feltételeket honlapunk használata előtt. A webhely hozzáféréséhez, vagy bármely részének használatával az oldalon, beleegyezel, hogy elfogadod ezeket a Szolgáltatási feltételeket. Ha nem értesz egyet, feltételekkel, vagy a megállapodással, akkor kérjük ne használd ezt a honlapot, vagy az itt lévő szolgáltatásokat. Ha ezek a feltételek ajánlatnak tekinthetők, akkor elfogadásuk kifejezetten korlátozódik ezekre a Szolgáltatási feltételekre.

Minden új funkció vagy eszköz, amelyek hozzáadódnak a jelenlegi bolthoz, szintén a Szolgáltatási feltételek alá tartoznak. Itt megtekintheti a Szolgáltatási feltételek legújabb verzióját bármikor ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy frissítsük, módosítsuk vagy cseréljük e feltételek részeit frissítésekkel és / vagy módosításokkal a honlapunkon. Az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze ezt az oldalt és a változásokat. Azzal, hogy Ön továbbra is használja az oldalunkat, vagy a honlapunkat megnyitja, az ezt követően bármilyen változás, módosítás elfogadásának is minősül.

Üzletünk a Shopify Inc. üzemelteti. Ők kínálják az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladjuk a részedre.


AZ ONLINE ÁRUHÁZI FELTÉTELEK
Azáltal, hogy ezekkel a Szolgáltatási feltételekkel egyetértesz, egyben azt is kijelented, hogy elérted a nagykorúságot a saját lakóhelyednek, szabályozásai szerint és ezzel hozzájárulsz ahhoz is, hogy esetleg a fiatalabb hozzátartozód is használhatja ezt az oldalt.

A weboldalunk nem gyermekeknek készült és nem áll szándékunkba a személy azonosítására alkalmas információt gyűjteni 13 év alatti gyermekektől ellenőrzött szülői beleegyező nyilatkozat nélkül. Minden személyazonosításra alkalmas információt el fogunk távolítani a rendszerünkből, ha kiderül, hogy 13 év alatti személyről van szó. Az online versenyeink és sorsolásaink kizárólag a 18 életévüket betöltött felhasználóknak jöttek létre.

Nem használhatod a termékeket vagy szolgáltatásokat illegális vagy jogosulatlan célra, nem sértheted meg a törvényt (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvények.)

A Regina's Desire Swimwear korlátozott engedélyt ad Számodra a webhely eléréséhez és annak személyes használatához, valamint annak (vagyis az oldal gyorsítótárba helyezésének) másolásának, vagy annak bármely részének letöltéséhez (az oldal gyorsítótárazása kivételével), illetve annak módosításához, kivéve, ha a Regina's Desire Swimwear nem adja írásbeli hozzájárulását. Ez a licenc nem terjed ki a webhely vagy annak tartalmának semmilyen viszonteladására vagy kereskedelmi felhasználására; bármilyen terméklista, leírás vagy ár gyűjtése és felhasználása; a webhely vagy annak tartalmának bármilyen származékos felhasználása; a számlainformációk letöltése vagy másolása más kereskedő javára; vagy az adatbányászat, a robotok vagy hasonló adatgyűjtő és -kivonó eszközök bármilyen használata. Ezt a webhelyet vagy annak bármely részét a Regina's Desire kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül nem szabad sokszorosítani, lemásolni, hamisítani, eladni, újra eladni, meglátogatni vagy egyéb módon kereskedelmi célból felhasználni. Kifejezett írásbeli hozzájárulásunk nélkül semmilyen metacímkét vagy más "rejtett szöveget" nem használhatsz a Regina's Desire nevét vagy védjegyeit felhasználva. Bármely jogosulatlan felhasználás megszünteti a Regina's Desire Swimwear által kiadott engedélyt vagy jogosultságot. A link részeként kifejezett írásbeli engedély nélkül tilos a Regina's Desire Swimwear logóját vagy védjegyét vagy grafikai anyagát felhasználni.

Nem továbbíthatsz digitális vírusokat vagy bármilyen káros jellegű kódot.

A feltételek bármilyen megszegése vagy megsértése esetén a szolgáltatások azonnali megszüntetését eredményezi.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a szolgáltatást bárkitől, bármilyen okból bármikor.

El kell fogadnod, hogy a személyes adataidat (a bankkártya információkat leszámítva) lehetséges, hogy titkosítás nélkül továbbítjuk a következők céljára:

(a) hogy átadjuk különféle hálózatoknak felhasználásra;

(b) és azért, hogy a különböző hálózathoz és eszközökhöz tudjon kapcsolódni és felhasználásra kerülhessen. A bankkártya adatokat mindig titkosítjuk a különböző eszközök és hálózatok felé továbbítás során.

Vállalnod kell, hogy közvetlen engedélyünk nélkül, nem reprodukálod, másolod, értékesíted, tovább eladod a szolgáltatásaink bármely részét és/vagy nem élsz vissza ezekkel, beleértve bármely ezekhez kapcsolódó egyéb dolgot, melyeken keresztül a szolgáltatás létrejön.

A fejlécben lévő fejezetek, amelyek ebben a megállapodásban szerepelnek, csak kényelmi okokból szerepelnek, és nem korlátozzák, vagy más módon nem befolyásolhatják ezeket a feltételeket.

CÉG ADATOK:

Cég:  European Media Group Kft.

Cím:  Mátyás király krt. 62. I/4. 6000 Hungary Kecskemét

Cím:  Kisfaludy u. 5. 6000 Hungary Kecskemét

Adószám: 23963623-2-03

Cég regisztrációs száma: 03-09-124744

Cégbíróság:  Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Bankszámla:  10918001-00000119-62350009 / Unicredit Bank ZRT.

A szerződés nyelve:  Magyar, Angol

Email:  info@reginasdesire.com

Telefon: US +1 323 744 6525
EU +36 70 342 5598

 

GARANCIA

A szállító követi és végrehajtja az összes Magyar Köztársaság jótállási törvényét.

Az ügyfélnek joga van a 17/1999 (II.5.) Kormányrendeletre hivatkozva 14 napon belül elállásra a szerződéstől.

Kérjük bármely Regina's Desire termék visszaküldés vagy cseréje esetén kérjük, írj nekünk az : info@reginasdesire.com email címre.

A terméket CSAK az eredeti számlával és vadonatúj / fel nem használt / sértetlen állapotban lehet cserélni. A terméket NEM lehet cserélni, ha a egyedi gyártású és egyedi módon terveztük meg a Saját méreteidhez és kívánságaidhoz igazítva.

Visszaküldött termékét raktárunkba való beérkezés után amint lehet, cseréljük, de maximum 30 naptári napon belül.

Használt / mosott / sérült termékeket higiéniai okokból nem cserélhetünk vagy küldhetünk vissza.

A visszaszolgáltatott tételeket a helyi kézbesítő cégnek eredeti dobozában kell regisztrálnia, csatolva az eredeti számlát.

A Regina's Desire nem felelős a kézbesítő társaság által okozott károkért.

A vásárlónak joga van arra, hogy elálljon a vásárlástól, de köteles megfizetni a teljes szállítási költségeket. Mint a Ptk. És a GKM 49/2003 (VII.30) törvényében, az ügyfélnek meg kell tennie a következő lépéseket, ha kiakarja cserélni a terméket.

 

AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, AKTUALITÁSA ÉS HIÁNYTALANSÁGA
Fent tartjuk a jogot arra, hogy a rendelkezésre kibocsátott információk ezen az oldalon nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon biztosított anyagok általános tájékoztató jellegűek, és nem lehet kizárólagosan hivatkozni rájuk, illetve nem képezhetik egyedüli alapját döntéseknek, más elsődleges források megkérdezése, átnézése nélkül, melyek pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információ források. Ezen az oldalon megjelenő anyag saját felelősségre használható.

Fenntartjuk a jogot a weboldal tartalmának bármikor történő módosítására, de nincs kötelezettségünk a weboldalon található információk frissítésére. Beleegyezel abba, hogy webhelyünk változásainak figyelemmel kísérése a te felelősséged.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK VÁLTOZTATÁSA
A termékeink árait előzetes értesítés nélkül változhatjuk.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét, vagy annak tartalmát) bármikor módosítsuk vagy megszüntessük, előzetes értesítés nélkül, bármikor.

Mi nem tartozunk felelősséggel neked vagy bármely harmadik félnek esetleges módosítás, árváltozás, felfüggesztés vagy a szolgáltatás megszüntetése miatt.

TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK
Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a mi rendelkezéseinknek megfelelően kerülnek visszaadásra vagy cserére Visszatérítési Szabályok.

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mutassuk be a webshopban megjelenő termékeink színeit, kiegészítőit és anyagait. Nem garantálhatjuk, hogy a számítógép monitorának bármilyen színes megjelenítése pontos lesz.

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelelezettek arra, hogy korlátozzuk a termékek vagy szolgáltatások értékesítését bármely személy részére, földrajzi régióbeli elhelyezkedése vagy joghatósága szerint. Gyakorolhatjuk ezt a jogunkat eseti elbírálás alapján. Fenntartjuk a jogot, az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségének korlátozására. Minden termék leírása, vagy a termék ára bármikor változhat értesítés nélkül, saját belátásunk szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely termék forgalmazását megszüntessük bármikor. Minden termék vagy szolgáltatás ajánlata, melyet ezen a weboldalon teszünk, semmis, ahol az tiltva van.

Nem garantáljuk, hogy bármely termék minősége, anyag minősége, általunk nyújtott szolgáltatás és információ színvonala a te igényeidnek eleget tesz és hogy a nyújtott szolgáltatás általunk kijavítható.

A SZÁMVITELI PONTOSSÁG ÉS A SZÁMVITELI INFORMÁCIÓK
Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármely megrendelést visszautasítsunk. Saját belátásunk szerint, korlátozhatjuk a személyenként megvásárolható termékek mennyiségét, háztartásonként vagy egy rendelésre vonatkozóan. Ezek a korlátozások vonatkozhatnak ugyanazon ügyfélfiók alatt leadott megrendelésekre, vagy egyazon hitelkártyát használóra, és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy a szállítási címet használt személyekre is. Abban az esetben, ha egy megrendelést változtatnánk, vagy törölnénk, megpróbáljunk Téged értesíti e-mailben és / vagy számlázási címe / telefonszáma használatán keresztül. Fenntartjuk a jogot arra, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a megrendeléseket, melyek saját megítélésünk szerint, úgy tűnik, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adták le a megrendelést.

Vállalod, hogy a jelenlegi, teljes körű és pontos vásárláshoz fiók-adatokat használ minden megrendelésnél. Ezzel vállalod, hogy azonnal frissíted a fiókhoz tartozó információkat, beleértve az e-mail címet, és hitelkártya-számokat és annak lejárat dátumát, hogy így végre lehessen hajtani a tranzakciókat, és fel lehessen venni Veled a kapcsolatot, ha szükséges. Ez csak akkor szükséges, ha már vásároltál nálunk.

További részletekért, kérjük, tekintsd át a visszaküldésre vonatkozó irányelveinket.

VÁLASZTHATÓ ESZKÖZÖK
Hozzáférést biztosíthatunk Neked olyan harmadik fél által biztosított eszközökhöz, amelyeket nem felügyelünk, és nincs semmilyen vezérlési vagy bemeneti adatunk.

Tudomásul veszed és beleegyezel abba, mindenféle garancia nélkül hozzáférést biztosítunk eszközökhöz, amelyek adott feltételek mellett, adott kondícióban, módon vannak és rendelkezésre állnak, nyilatkozat vagy bármilyen feltétel nélkül. Nem vállalunk semmiféle felelősséget, amely az opcionális harmadik fél által használt eszközök használatából adódik, vagy azzal kapcsolatos.

A választhatóan kínált eszközök bármilyen felhasználása általad ezen az oldalon keresztül, teljes mértékben a saját felelősségére, és saját belátásod szerint történik, és Neked kell meggyőződnöd arról, hogy ismered és elfogadod az érintett külső szolgáltató(k) feltételeit az eszközeik használatához.

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy funkciókat is kínálhatunk a weboldalon keresztül (ideértve az új eszközök és források kiadását). Az ilyen új juttatásokra és / vagy szolgáltatásokra a jelen Szolgáltatási feltételek is vonatkoznak.

HARMADIK FÉL LINKEK
Bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások, melyek az oldalunkon elérhetőek, külső fél által készített anyagokat tartalmazhatnak.

Külső fél ezen az oldalon linkekkel átirányíthatja önt más weboldalakra (mint például: a Paypal), amelyek nem kapcsolódnak hozzánk. Nem vagyunk felelősek az ott található anyagok tartalmáért vagy pontosságáért, és nem vállalunk garanciát, és nincs semmilyen felelősségünk vagy kötelezettségünk bármely harmadik fél anyagait és weboldalait illetően, vagy más anyagok, termékek, vagy külső szolgáltatásokat illetően.

Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy károkozásért, amelyek külső fél weboldalain történnek, ideértve a vásárlásokkal kapcsolatos vagy az áruk, szolgáltatások, erőforrások, a tartalom, vagy bármilyen más ügylet kapcsán és azok használatából eredően történnek. Kérjük, olvasd el figyelmesen a külső fél politikáját és gyakorlatát, és győződj meg róla, hogy megértetted azt, mielőtt bármilyen tranzakciót kezdeményeznél. Panaszokat, igényeket, aggodalmakat, vagy kérdéseket a külső fél termékével kapcsolatban, a külső féllel kell elintézni.

FELHASZNÁLÓI KOMMENTEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS MÁS BEADVÁNYOK
Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenybejegyzéseket) küldünk, vagy kérésünk nélkül küldünk kreatív ötleteket, javaslatokat, tanácsokat, terveket vagy más anyagokat, akár online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen "megjegyzéseket"), elfogadod, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, terjeszthetjük, lefordíthatjuk, és más módon felhasználhatjuk bármely nekünk írt megjegyzésed. Mi vagyunk és nem kötelezünk rá

(1) hogy bizalmasan megtartsák a megjegyzéseket;

(2) kártérítést fizetni bármely megjegyzésért; vagy

(3) hogy válaszoljon a megjegyzésekre.

Lehet, de nem vagy köteles ellenőrizni, módosítani és eltávolítani az általad írt tartalmat, mert mi határozzuk meg a saját belátásunk szerint, hogy jogellenes, sértő, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, pornográf, obszcén vagy más módon kifogásolható, vagy sérti bármely fél szellemi tulajdonjogát vagy a jelen feltételeket.

Egyetértesz azzal, hogy az esetlegesen az oldalunkon az általad közzétett hozzászólások nem sértik bármely külső fél jogát, beleértve a szerzői, védjegy, adatvédelmi, személyiségi vagy egyéb személyes vagy tulajdonosi jogát. Továbbá vállalod, hogy a hozzászólás nem tartalmaz rágalmazó vagy egyébként jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, illetve nem tartalmaznak számítógépes vírusokat vagy más rosszindulatú programokat, amelyek bármilyen módon érintik a szolgáltatásunk működését vagy a kapcsolódó weboldalak szolgáltatásait. Nem használhatsz hamis e-mail címet, hogy úgy tűnjön, mintha valaki más lennél, vagy más módon nem vezethetsz félre minket, vagy más külső felet a saját hozzászólásaiddal az oldalunkon. Kizárólag Te felelsz a saját megjegyzéseidért, és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget, és nem vagyunk felelősségre vonhatóak, sem a Saját, vagy más harmadik fél által közzétett tartalomért a weboldalunkon.

SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatoknak az áruházon keresztül történő benyújtását az adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Kérjük, olvasd el adatvédelmi irányelveinket itt. 

HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS HIÁNYOK
Mindig igyekszünk teljes, pontos, naprakész információkat szolgáltatni weboldalunkon. Sajnos ezen erőfeszítések ellenére emberi vagy technológiai hibák előfordulhatnak. Ez a webhely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy mulasztásokat tartalmazhatnak, amelyek közül néhány az árképzésre és a rendelkezésre állásra vonatkozhat, és néhány információ lehet hiányos vagy aktuális. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy mulasztások kijavítására, beleértve a megrendelés benyújtását is, és bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatjuk vagy frissíthetjük az információkat. Ha egy elem helyes ára magasabb, mint a megadott ár, akkor belátásunk szerint választ küldünk Számodra, hogy útmutatást kapj a szállítás előtt, vagy visszavonjuk a megrendelést, és értesítünk az ilyen lemondásról. Ha egy általunk kínált termék nem felel meg a leírtaknak, akkor az egyetlen gyógymódja a fel nem használt állapotban lévő termék visszaküldése.

TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK
Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmak mellett tilos a webhely vagy annak, tartalmának használata:

 1. a) jogellenes célból;
 2. b) másokat kérni, hogy végezzenek valamilyen jogellenes cselekményt vagy vegyenek részt;
 3. c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami jogszabály, szabály, törvény vagy helyi szertartás megsértése;
 4. d) szellemi tulajdonhoz fűződő jogok megsértése vagy megszegése;
 5. e) a zaklatás, sértés, károkozás, rágalmazás, becsületsértés, becsmérlés, megfélemlítésére, illetve nem tehet egyik nemi, szexuális orientáció, vallási, etnikai, faji, kor, nemzetiség vagy a fogyatékosságból származó semmilyen sértő és bántó megjegyzéseket;
 6. f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása;
 7. g) vírusok vagy egyéb rosszindulatú vírusok feltöltése vagy továbbítása, amelyek más módon is felhasználhatók vagy nem használhatók;
 8. h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése;
 9. i) a spam, phish, pharm, ürügy, pók, crawl, gold scrape;
 10. j) minden obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy
 11. k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal, más webhelyek vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése.

Fenntartjuk a jogot a szolgáltatás megszüntetésére.

GARANCIA NYILATKOZATA; FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
Nem garantáljuk, nem állítjuk azt, hogy szolgáltatásunk használata folyamatos, időszerű, biztonságos vagy hibamentes.

Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.

Egyetértesz azzal, hogy időről időre eltávolíthatjuk, a szolgáltatást határozatlan ideig vagy a szolgáltatást bármikor visszavonhatjuk, külön értesítés nélkül.

Kifejezetten elfogadja, hogy a szolgáltatás használata, vagy a képtelenség annak használatára, kizárólagosan Saját kockázata. A szolgáltatások és a termékek a Számodra átadott lehetőségek a szolgáltatáson keresztül (kivéve ha azt kifejezetten jelezzük), úgy vannak biztosítva "ahogy vannak" és "ahogy azok rendelkezésre állnak" az Általad felhasználásra, képviselet, szavatosság vagy bármilyen egyéb feltétel nélkül, akár kifejezetten vagy hallgatólagosan, beleértve minden vélelmezett szavatosságot vagy forgalmazás-képességi feltételt, kereskedelmi minőséget, egy adott célra alkalmasságot, a tartósságot, címet, és jogsértés mentességet élveznek.

A Regina's Desire Swimwear semmilyen esetben sem felelős az igazgatóinkért, tisztjeinkért, alkalmazottaiért, kapcsolt vállalkozásainkért, ügynökeikért, vállalkozókért, gyakornokokért, beszállítókért, szolgáltatókért vagy licencadókért bármilyen sérülésért, veszteségért, kárért, vagy közvetlen, közvetett, esetleges, büntető, különleges , vagy bármilyen következményes károk, ideértve korlátozás nélkül az elveszített nyereséget, az elveszített bevételt, az elvesztett megtakarítást, az adatvesztést, a pótlási költségeket vagy a hasonló károkat, amelyek szerződésen alapulnak, károkozás (beleértve a gondatlanságot), szigorú felelősség vagy egyéb a szolgáltatás bármelyikének, vagy a szolgáltatás igénybevételével beszerzett termékeknek a felhasználásával, vagy bármilyen más, a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos, vagy a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos termékkel szemben, beleértve a szolgáltatást, ideértve, de nem korlátozva, bármilyen tartalmat, vagy hiányosságot, vagy bármilyen veszteség vagy kár, amely a szolgáltatás, vagy a szolgáltatáson keresztül elküldött, továbbított vagy egyéb módon elérhetővé tett szolgáltatás (vagy termék) használatából származik, akkor is, ha erről értesülnek. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem engedik meg a következményes vagy véletlen károkkal kapcsolatos felelősség kizárását vagy korlátozását, ezekben az államokban vagy joghatóságokban a felelősségünket a törvény által megengedett legnagyobb mértékben kell korlátozni.

 

ELVÁLASZTHATÓSÁG
Abban az esetben, ha az itt leírt Általános Szerződési Feltételek bármely kikötése törvénytelennek bizonyulna, érvénytelennek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak, az ilyen rendelkezés a hatályos jogszabályok általi megengedett legnagyobb mértékben hatályos és érvényes marad, valamint az érvénytelen és/vagy végrehajthatatlan részt úgy kell tekinteni, hogy kikerül ezekből az Általános Szerződési Feltételekből, az ilyen érvénytelenség viszont nem érinti az érvényességét és végrehajthatóságát a fennmaradó többi rendelkezésnek, feltételnek.

MEGSZŰNÉS
A felek felmondás dátuma előtt meglévő kötelességeknek és kötelezettségeknek fenn kell állniuk a megállapodás megszűnése után is minden tekintetben.

Ezek a feltételek érvényesek, kivéve, ha és amíg azt Ön vagy mi. fel nem mondjuk. Ön bármikor felmondhatja a jelen Felhasználási feltételeket azáltal, hogy értesít minket arról, a továbbiakban nem kívánja igénybe a szolgáltatásokat, vagy ha már nem használja weboldalunkat.

Ha a belátásunk szerint vétesz, vagy azt gyanítjuk, hogy nem tartottad be bármelyikét az itt leírt feltételeknek és kikötéseknek, felmondhatjuk ezt a megállapodást bármikor, előzetes értesítés nélkül, és abban az esetben is továbbra is felelős vagy minden esedékes addig lejárt tartozásért, beleértve a felmondás napját is; és / vagy annak megfelelően megtagadhatjuk a hozzáférést a Szolgáltatásainkhoz (vagy annak bármely részéhez).

TELJES MEGÁLLAPODÁS
Az a tény, hogy nem tudjuk gyakorolni vagy érvényesíteni az itt leírt kikötéseket és feltételeket, nem ad felmentést az azokban adott, azokból következő jogosultságok alól.

Ezek a feltételek és irányelvek vagy üzemeltetési szabályok, melyeket ezen az oldalon közzéteszünk, vagy a Szolgáltatást illetően, ezek együttesen alkotják a teljes megállapodást és egyetértést KÖZTED és köztünk, és ezek szabályozzák a Szolgáltatás használatát, helyébe lépve minden korábbi vagy egyidejű megállapodásnak, kommunikációnak és javaslatnak, akár szóban, akár írásban, mi és a Felhasználó között (beleértve, de nem kizárólagosan, minden korábbi változatát az Általános Szerződési Feltételeinknek).

A jelen Szolgáltatási Feltételek értelmezésének bármilyen kétértelműsége nem értelmezhető a készítő fél ellen.

ALKALMAZANDÓ JOG

A reginasdesire.com webhely felkeresésével Bele egyezel abba, hogy a Magyar Köztársaság törvényei szabályozzák ezt az adatvédelmi irányelvet és a használati feltételeket, valamint minden olyan vitát, amely felmerülhet közted és a www.reginasdesire.com között.

A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI
Ezen az oldalon bármikor megtekintheted a legújabb verzióját a Szolgáltatási feltételeinknek.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy saját belátásunk szerint, frissítsük, módosítsuk vagy e feltételek bármely részét kicsréljük azáltal, hogy ezen az oldalon a friss verziót közzétegyük. A Saját felelősséged az, hogy az oldalunkon, ha szükségesnek érzed, követed a változásokat. Azzal, hogy továbbra is használod, vagy hozzáférsz a weboldalunkhoz, vagy a szolgáltatásunkhoz, e feltételek bármely változatának közzétételét követően, a jelen Felhasználási feltételek változásának elfogadását is jelenti.

KAPCSOLAT
A Szolgáltatási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket kérjük, jelezz nekünk az info@reginasdesire.com címen.